Passa al contingut principal

Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: octubre, 2024

Tallers manuals de halloween

Tallers de halloween Els tallers de manualitats de halloween són propostes creatives per a què els nens i nenes puguin elaborar diferents tallers infantils de halloween i castanyada, que una vegada els acabin se’ls podran emportar a casa.

Taller manual

Avui hem estat enganxant paperets, així despertem la creativitat, descobrim nous materials, i aprenem els colors.   La tardor és  present a la classe de les girafes.

Expresió plàstica

 Les primeres converses entre companys... Etapa del gargot (2-4 anys) En aquesta etapa, els nens comencen a explorar l’acte de dibuixar i a desenvolupar  habilitats motores fines . Els traços són desordenats i sense control motriu, però a mesura que practiquen, comencen a dibuixar de manera més controlada. El  gargot  és una forma d’expressió lliure i espontània, on els nens experimenten amb diferents moviments i gestos. Encara que els dibuixos en aquesta etapa poden semblar caòtics, són una forma important d’exploració i desenvolupament d’habilitats visuals i motores.

Un mural per l'escola

 Avui seguint el projecte de la tardor, hem fet un mural amb paperets i altres materials, per guarnir ll'escola. Ha estat una activitat divertida!!